Tekengebied 1.png

WOLF COFFEE

Wolphaertsbocht 87

3082AE Rotterdam

Open: Tuesday untill Friday

             08:00-16:00 h.

             Saturday

             09:00-16:00 h.

kleiner.jpg
cabinet.jpg
dinking vinegar.jpg

Shop local

We offer coffee, tea, food and art related items, all selected with care and with the intention to support local craftmanship and create a community based on location and the love for the neighborhood and Rotterdams' finest. We do this in an intuitive way and by staying open for everyone who likes to present their work in our shop.

Horeca na Corona - Gijsbregt Brouwer en Wouter Verkerk

Art.nr. 00019
€9.95
Op voorraad
1
Productgegevens

Gijsbregt:

“Wouter, het lijkt erop of er elke dag wat nieuws te melden is. Nog nooit veranderde er zo veel in de wereld van de horeca. De overheid verandert, we weten nog niet wat het virus precies voor impact zal hebben, de economie staat op zijn kop. Al die veranderingen, niets is meer zoals het was. En dan komen wij met een boek. Op papier. Is dat nou wel zo handig? Straks is het achterhaald voor het bij de lezer belandt…”

Wouter:

“Daar heb je misschien gelijk in. Toch denk ik dat ‘de waarheid’ op papier in deze tijd helemaal niet bestaat. De waarheid is een soort diamant die steeds van kleur verandert als je anders kijkt. Wij kunnen met ons boek in eerste instantie onze eigen gedachten en meningen scherpen en de lezende ondernemer meenemen in onze overwegingen. Een andere kleur en invalshoek brengen in hun eigen diamant. Bovendien zal ons boekje in alle bescheidenheid uiteraard, ook een tijdsdocument is voor later!’

Aan de hand van 70 trends, onderwerpen, bewegingen en steekwoorden die iets te maken hebben met de meest bijzondere tijd die ons (horeca)land ooit beleefde, laten trendwatcher Gijsbregt Brouwer (De Buik van Rotterdam) en horeca adviseur en columnist Wouter Verkerk (Misset Horeca, Wouterverkerk.nl) hun licht schijnen op de Horeca na Corona.

Bewaar dit product voor later

Bedankt voor je bericht!

  • Spotify - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon