Tekengebied 1.png

WOLF COFFEE

Wolphaertsbocht 87

3082AE Rotterdam

Open: Tuesday untill Friday

             08:00-16:00 h.

             Saturday

             09:00-16:00 h.

kleiner.jpg
cabinet.jpg
dinking vinegar.jpg

Shop local

We offer coffee, tea, food and art related items, all selected with care and with the intention to support local craftmanship and create a community based on location and the love for the neighborhood and Rotterdams' finest. We do this in an intuitive way and by staying open for everyone who likes to present their work in our shop.

Miose - Derek Otte

Art.nr. 00005
€24.95
Op voorraad
1
Productgegevens

Met Miose presenteert Derek Otte alweer zijn vierde bundel en bewijst hij zich de meest sprekende dichter van zijn tijd. Geen literaire pretenties, maar een Rotterdamse reccht-voor-je-raapheid.

What you see is what you get. Althans, dat is het wenselijke uitgangspunt. Toch is ook niks wat het lijkt. Maar welk licht je er ook op laat schijnen; uiteindelijk bepalen we zelf hoe een realiteit te interpreteren, hoe een waarheid te bezien. Hoe licht op te vangen en te verwerken tot een passende verbeelding. Derek Otte (1988) neemt in Miose zijn eigen zienswijze onder de loep. Simpelweg omdat de manier waarop je naar jezelf kijkt, doorslaggevend is in de betekenis die je aan je omgeving toebedeelt. Bespiegelen, reflecteren, absorberen en weerkaatsen: Otte geeft zich in deze bundel over aan de stortvloed aan straling die het leven op ons loslaat. Met Miose presenteert Derek Otte alweer zijn vierde bundel en bewijst hij zich één van de meest sprekende dichters van zijn tijd. Geen literaire pretenties, geen hoogdravende voordrachten, maar een Rotterdamse recht-voor-je-raapheid die de deur open zet voor een ieder. Oog om oog. Ziel tot ziel.

Inhoud

Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover
Druk
1
Verschijningsdatum
december 2020
Afmetingen
20,7 x 15,2 x 1,9 cm
Aantal pagina's
160 pagina's
Illustraties
Nee

Betrokkenen

Auteur
Derek Otte
Uitgever
Uitgeverij Rorschach

EAN

EAN
9789082412277

Overige kenmerken

Gewicht
378 g
Verpakking breedte
152 mm
Verpakking hoogte
19 mm
Verpakking lengte
207 mm
Bewaar dit product voor later

Bedankt voor je bericht!

  • Spotify - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon