Tekengebied 1.png

WOLF COFFEE

Wolphaertsbocht 87

3082AE Rotterdam

Open: Tuesday untill Friday

             08:00-16:00 h.

             Saturday

             09:00-16:00 h.

kleiner.jpg
cabinet.jpg
dinking vinegar.jpg

Shop local

We offer coffee, tea, food and art related items, all selected with care and with the intention to support local craftmanship and create a community based on location and the love for the neighborhood and Rotterdams' finest. We do this in an intuitive way and by staying open for everyone who likes to present their work in our shop.

Natuur Werkt Wandelinspiratiekaarten - Tini Van De wetering

Art.nr. 00046
€29.95
Op voorraad
1
Productgegevens
De wandelinspiratiekaarten dagen je uit om in  beweging  te komen, niet alleen fysiek maar ook in je werk en leven. Ze helpen je   ideeën en verlangens   die van binnen aan het borrelen zijn aan het licht te brengen en ze vervolgens te   structureren.   Ze helpen je ontdekken wat jou fascineert en wat je drijfveren zijn, zodat jij je eigen creativiteit, schoonheid, speelsheid en vitaliteit aanspreekt. Opladen kun je op vele manieren; de natuur biedt een gezonde, energieke plek om dat fysiek en mentaal te doen. Deze kaarten helpen je daarbij.

Hoe kun je met je collega’s, familie, vrienden of alleen inspiratie opdoen in de natuur en belangrijke dingen delen? Hoe houd je genoeg tijd over voor jezelf? ​Hoe zorg je voor een balans tussen je computerwerk en buiten in beweging zijn?

Wat leveren de kaarten je op?

  • Buiten bewegen maakt dingen in je wakker die je kwijt bent. Het geeft je plezier, vertrouwen, rust en vrijheid. Het haalt het beste uit jezelf naar boven. Je krijgt scherp wat je belangrijk vindt en is er ruimte voor je gevoel en stilstaan in plaats van door blijven gaan. Van drukte en chaos in je hoofd naar ontspanning.
  • De kaarten bieden je inzichten en diepgaande gesprekstof op met collega’s of vrienden.
  • De combinatie met de natuur en de vragen en foto’s leveren verrassende inzichten op het gebied van bezinning en rust, creativiteit, ontwikkeling, natuurlijk leiderschap, samenwerken, verwondering en schoonheid, kracht, energie en ritme.

Hoe werk je met de kaarten?

Je kunt de kaarten gebruiken bij:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Samenwerking of teamontwikkeling
  • Product- of ideeontwikkeling
  • Zonder gericht doel, gewoon ter inspiratie tijdens een wandelingBewaar dit product voor later

Bedankt voor je bericht!

  • Spotify - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon